ЗА НАС

КОИ СМЕ НИЕ?

Ние сме фирма за уеб разработка и поддръжка на сайтове, специализирани в модерни и функционални уебсайтове, както и в QR menu услуги, с цел предоставяне на висококачествени услуги и индивидуален подход към нашите клиенти.

НАШАТА МИСИЯ

Нашата мисия е да помагаме на малки , средни и големи предприятия да постигнат успех в дигиталния свят, като предоставяме иновативни и персонализирани решения за тяхното онлайн присъствие.

УСЛУГИ

СТЪПКИ ПРИ СЪЗДАВАНЕ НА ПРОЕКТ С НАС

01

Безплатна консултация

02

Цели на проекта

03

Анализ на аудиторията
04

Изготвяне на оферта

05

Изработка на сайт

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

 

 

Ние сме Вашето решение за изработка на уеб сайтове, поддръжка на уеб сайтове и QR Menu. Нашата компания се отличава с персонализирано обслужване, конкурентни цени и високо качество на услугите. Нашата цел е да помогнем на нашите клиенти да се отличат в онлайн пространството и да постигнат успех в техните бизнес цели. С нас, Вие ще имате надежден и професионален партньор за Вашето онлайн присъствие.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Какви са изполваните системи?

При процеса на изработването на уеб сайта използваме системата WordPress или Custom система , написана от нас. Това се променя според Вашите желания.

Цената включва ли безплатен хостинг и домейн?

Всички ценови пакети с план "WEBTRIXIA" включват безплатен хостинг и домейн за 12 месеца.

Колко време отнема изработката на уеб сайт?

При изпълнението на всеки проект времето на продължителност е различна. Но обикновенно проекта Ви е готов в рамките на седмица или до месец.

Scroll to Top